Sälj- & marknadsassistent till företag i Tyresö

Sälj- & marknadsassistent till företag i Tyresö

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som Sälj och marknadsassistent. Är du en person som trivs med att ha varierande arbetsuppgifter samt att du vill vara med och skapa både material till hemsida och sociala medier, då är detta tjänsten för dig.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara:
  • Bygga upp nya prislistor i Excel på huvudsortimentet
  • Administrera och bevaka priser på hemsida.
  • Administrera och bevaka priser i kundportaler. Driva kundspecifika kampanjer och "cross selling".
  • Hjälpa säljkåren att ta fram priser på nya produkter eller diverseprodukter som inte finns i befintliga prislistor.
  • Översätta engelska sälj- och faktablad till svenska
  • Bistå försäljningsavdelningen med kund/försäljnings- statistik
  • Backup till Marknadsansvarig gällande uppdateringar hemsida och sociala medier.
Detta är en heltidstjänst, arbetstiderna är måndag till fredag 7-16. Tjänsten kommer att starta efter sommaren enligt överenskommelse.

Din profil

För att lyckas i rollen krävs det att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser att du har god datavana och gärna lite erfarenhet av excel. I denna tjänst tror vi att det viktigaste är dina personliga egenskaper och att du som person är ansvarstagande, du är strukturerad och noggrann och trivs med att hålla ordning och reda. Du arbetar gärna nära dina kollegor och stöttar upp där det det behövs, flexibilitet och kreativitet kommer prägla tjänsten. Är du en riktig doer som är redo för att hoppa in en roll där du kan utvecklas både inom ett företag och i en helt ny roll på arbetsplatsen då är det rätt tjänst för dig.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan idag, urval sker löpnande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.