Säkerhetstekniker till Stockholm

Säkerhetstekniker till Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av passersystem och/eller säkerhetsbranschen? Då har vi på 2Complete tjänsten för dig, just nu söker vi en installations- och säkerhetstekniker till vår kund i Stockholm. Arbetsuppgifterna kommer att innebära att du självständigt eller i team arbetar ute hos företagets kunder med allt ifrån att byta kretskort till att arbeta med installationer av säkerhetssystem till kunden. Du kommer att arbeta med svagström och mekanik, arbetsuppgifterna är varierande och du utgår hemifrån. Om du är intresserad är du välkommen att skicka in din ansökan via annonsen redan idag!

Detta är en heltidstjänst, arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

Din profil

Krav för tjänsten är att du ska ha:
  • Relevant utbildning inom teknik
  • Erfarenhet av passersystem
  • B-Körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då det används i den dagliga kommunikationen
Det anses meriterande om du har erfarenhet inom inbrottslarm eller brandlarm. Som person ser vi att du är driven och engagerad i det du tar dig ann. Vi ser även att du är en ansvarsfull person och trivs med att arbeta självständigt och i grupp. Utöver det är du en serviceinriktad person som är social och flexibel.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins 073-365 68 32 eller emily.higgins@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Passersystemstekniker, säkerhetstekniker, servicetekniker
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi berättar mer om företaget vid en eventuell intervju.