Säkerhetstekniker sökes till Stockholm

Säkerhetstekniker sökes till Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Som Säkerhetstekniker kommer du i huvudsak att utföra service på lås, låssystem och relaterade produkter. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat kunden arbetar med. Utmaningen för dig handlar om att bli så duktig som möjligt och att nå uppsatta mål avseende kvalitet, deadlines och kundnöjdhet.

Tjänsten är en rekrytering, du arbetar heltid, måndag till fredag 7-16.

Din profil

Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare. Du har den tekniska kompetensen, en naturlig servicekänsla samt viljan att ta ansvar och att utvecklas vidare. Du behöver också körkort, svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Som person är du noggrann, serviceinriktad och tekniskt lagd. Du levererar alltid kvaliet till kunden samt är van vid att arbeta med frihet under ansvar.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins på emily@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Säkerhetstekniker, larmtekniker, låstekniker, passertekniker, tekniker, serviceteniker
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en intervju