Säkerhetstekniker/Larmtekniker till ett företag i expansionsfas

Säkerhetstekniker/Larmtekniker till ett företag i expansionsfas

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta som larminstallatör och/eller larmtekniker. Vi söker dig som alltid sätter kunden först och som älskar nya utmaningar.

Som säkerhetstekniker kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara installation och service av larmsystem och säkerhetsanläggningar såsom inbrottslarm, CCTV och passersystem. Du kommer arbeta självständigt men kommer vara en del av ett team bestående av andra säkerhetstekniker. Arbetsuppgifterna som förekommer är:
  • Montera utrustning såsom kortläsare, kameror, detektorer m.m
  • Dra kabel
  • Driftsätta/programmera
  • Genomföra kundutbildningar
  • Efter erfarenhet så kan du bli ledande säkerhetstekniker
Vi söker dig som vill arbeta heltid måndag till fredag 7-16, detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av företaget.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av tidigare arbete inom säkerhetsbranschen och/eller el-branschen. Har du grundutbildning för larm- och säkerhetstekniker på el- och energiprogrammet i gymnasieskolan. Alternativ eftergymnasial utbildning för säkerhetstekniker från någon yrkeshögskola är detta meriterande.

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet av att installera teletekniska anläggning samt felsökning av svagströmsteknik
  • Erfarenhet av elektriker är meriterande
  • God kommunikativ förmåga, du uttrycker dig väl i tal och skrift
  • Flytande svenska i tal och skrift, goda engelskkunskaper är ett plus
  • B-körkort
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper, vi söker dig som är ansvarfull, driven och vill leverera kvalitet till företagets kunder.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Larmtekniker, säkerhetstekniker, larminstallatör
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 0733656832
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället