Säkerhetsansvarig till företag i Stockholm

Säkerhetsansvarig till företag i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Till vår kunds större kontrakt hos en Internationell företag söker vi nu en säkerhetsansvarig med ansvar för det övergripande arbetet kring säkerhetsrelaterade frågor och kravställande till flertalet underleverantörer inom säkerhet.

Det huvudsakliga arbetet är att kravställa alla säkerhetsleverantörer med olika avtal inom olika nischade områden och följa upp deras arbete enligt avtal, samt vara en aktiv del i det dagliga operativa arbetet. Rollen innebär också att kunna agera rådgivande partner för kunden inom specialistområdet samt driva projekt och förbättringar inom all typ av säkerhetsarbete. Du kommer att ansvara för, och följa upp, säkerhetsbudgeten på månadsbasis. Vidare kommer du i rollen att ingå i krisberedskapen för kundens verksamhet och vara en viktig medlem i kontraktets ledningsgrupp. Du rapporterar till Kontraktschef.

Tjänsten är 100 procent och arbetstiderna är måndag till fredag, kontorstider dock kan det förekomma larm utanför arbetstid vid enstaka tillfällen.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom säkerhetsområdet. Erfarenhet från Retail-området är meriterande. Du är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska såväl som på engelska och du har god datavana med kunskaper i Office paketet.

Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt för att nå uppsatta mål. Du måste vara flexibel och drivande och ha förmågan att skapa engagemang kring initiativ och projekt. Hos vår kund är deras kunder och medarbetare högsta prioritet, vilket gör din förmåga att bygga effektiva team samtidigt som du skapar förtroende och relationer i kundens organisation, av yttersta vikt.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Säkerhetsansvarig, säkerhet
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället