Redovisningsekonomer sökes till en mängd spännande kunder

Redovisningsekonomer sökes till en mängd spännande kunder

Dina arbetsuppgifter

Vill du ta möjligheten att komma in i en spännnade organisation med härliga kollegor. Vi söker för våra kunders räkning en drivna redovisningsekonomer/ redovisningskonsulter som vill stärka upp deras team.

Som redovisningsekonom hos våra kunder kommer du huvudsakligen att arbeta med följande:
  • Värdering av lån och derivat
  • Beräkna upplupna räntor samt avstämning av lån- och räntemellanhavanden med koncernbolag
  • Dagliga banksaldoavstämningar, registrera nya lån, bevaka förfall och upprätta utbetalningsunderlag samt föra protokoll
  • Upprättande av månads- och årsbokslut enligt lagbegränsad IFRS
  • Resultat och balansanalys i bokslut
  • Löpande balanskontoavstämningar
  • Rapportering
Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av externredovisning, bokslut och rapportering. God Excel-vana är ett krav. Du kan uttrycka dig flytande i både tal och skrift på svenska och engelska, tyska är meriterande.

Som person är du driven och ambitiös men även prestigelös. Du är noggrann, lösningsorienterad och har ett stort intresse för att lära dig mer om ekonomi. Vidare är du ansvarstagande och självständig, du har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Utöver detta har du en god samarbetsförmåga och du värdesätter en god relation med kollegor.

Denna tjänst ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att din anställning blir hos oss på 2Complete men du arbetar hos vår kund i Södertälje.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 alt. anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: redovisningsekonom, redovisning, ekonomi, månadsbokslut, årsbokslut, kund- och leverantörsreskontra, avstämning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 juli (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.