Kvalificerad Redovisningsekonom till Sveriges ledande maskinuthyrningsbolag

Kvalificerad Redovisningsekonom till Sveriges ledande maskinuthyrningsbolag

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Redovisningsekonom kommer du tillhöra ett dynamiskt team och du kommer arbeta med löpande bokföring, avstämningar, likviditetsplanering, rapportering, moms och skatt, månad- och årsbokslut. Detta är en varierande tjänst i en snabbt växande organisation, vilket innebär att du får en bred roll inom ekonomi.

Detta är en rekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av kunden. Vår kund sitter idag i söderort, men kommer flytta till Kista vid årsskiftet.

Din profil

Kompetenskrav: Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet som Redovisningsekonom och du har goda kunskaper i Excel. Du har god systemvana och du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper: Som person är du strukturerad, lösningsfokuserad, detaljorienterad, noggrann och driven. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 sept 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är Sveriges ledande maskinuthyrningsbolag.
Mer information om kundföretaget ges vid en eventuell intervju.