Redovisningsekonom sökes till familjär byrå i Sickla

Redovisningsekonom sökes till familjär byrå i Sickla

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Redovisningsekonom kommer du ha ett helhetsansvar för dina egna kunder och sköta hela ekonomiprocessen, allt från kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, fakturering, avstämningar, skatt, moms, bokslut m.m. Du har ett huvudansvar över kundernas redovisning och kommer att sköta all löpande ekonomiadministration tillsammans med dina kollegor.

Du kommer att ha löpande avstämningar med dina kunder och kommunicerar dagligen med dem via telefon och mail. Det finns stora möjligheter att utvecklas kunskapsmässigt i rollen och du får gärna ta dig an löner, årsbokslut etc. på sikt.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av ovan angivna arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i hela det ekonomiska flödet från ax till limpa. Meriterande med kunskaper i Fortnox, men inget krav.

Som person är du strukturerad, lösningsfokuserad, detaljorienterad, noggrann och driven. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete. För dig är det självklart att ta ett högt inidiviuellt ansvar och du driver självständigt dina uppgifter framåt. Vidare ser vi gärna att du är social, kommunikativ och en lagspelare.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Anna Magnusson
Telefon 076 869 30 48
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 sept 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en redovisningsbyrå som grundades 1998. Mer information om kundföretaget ges vid en eventuell intervju.

Vår kund erbjuder:
Då vi är en liten redovisningsbyrå erbjuder vi mycket frihet under eget ansvar. Vi tillämpar flexibla arbetstider och det finns möjlighet att arbeta på distans eller hemma ibland. Utöver trevliga kollegor erbjuder vi friskvårdsbidrag, sjukförsäkring, pensionsavsättning och semesterveckor såklart.