Redovisningsekonom med kontorsansvar sökes till stiftelsen Future Earth

Redovisningsekonom med kontorsansvar sökes till stiftelsen Future Earth

Dina arbetsuppgifter

Stiftelsen Future Earth söker en Redovisningsekonom för ett vikariat på ca 15 månader som beräknas starta i augusti 2020. Rollen är bred med mycket ekonomi, sammanställning och presentation. Du kommer även att arbeta med administrativa sysslor, eventkoordinering, kvitto- och reseredovisning, lättare projektledning samt att organisera dokumentation. Ditt arbete inom stiftelsen är att verka för att verksamheten kan fortgå på ett välfungerande sätt, koordinera mellan de olika parterna och arbetet de utför samt att rapportera till dess bidragsgivare som befinner sig både inom Sverige och internationellt. Flera av kontaktpersonerna du kommer att arbeta mot befinner sig inom andra tidzoner och du behöver således kunna planera din tid såväl som din arbetstid för att kunna tillgodose dessa intressenter. En del timmar utanför vanliga kontorstider kommer att förekomma.

Future Earth sitter i ljusa fina lokaler på Kungliga Vetenskapsakademien strax norr om Stockholm. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka således in din ansökan snarast möjligt.

Din profil

För att ha bästa förutsättningar att arbeta på denna position tror vi att du har:
  • 3-5 års redovisningserfarenhet
  • Relevant ekonomisk examen från högskola eller universitet
  • Rapporteringserfarenhet inom ekonomi, projekt samt kompletterande analysarbete
  • Administrativ och koordinerande erfarenhet från juridisk och finansiell dokumentation såsom; avtal, resor, events och kontakt med bidragsgivare.
  • Du behöver tala och skriva både svenska och engelska flytande.
  • Omfattande vana i arbete med Excel
  • Välbekant med Microsoft Office samt Google-tools: Gmail, Google drive, Google calendar
Det är meriterande om du även har kunskap inom:
  • GDPR
  • Erfarenhet från arbete inom offentlig sektor eller inom stiftelse.
  • Erfarenhet från internationellt miljöarbete och/eller akademisk forskning
För att trivas inom stiftelsen behöver du vara van att arbeta brett I ett litet team och med många olika samt väldigt varierande typer av arbetsuppgifter. Du behöver således vara strukturerad med ett lösningsorienterat mind-set. Du har förmågan att hantera ekonomiska rapporter och kan identifiera och hantera avvikande poster. Du är prestigelös då alla inom stiftelsen behöver arbeta med både smått och stort för att få organisationen och dess intressenter att fungera på ett bra sätt.

Har du frågor gällande tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson. Vi ser fram emot din ansökan.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 28 juli 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Future Earth är ett forskningsnätverk för att främja forskning inom global hållbarhet. Foundation Future Earth Sweden är det svenska juridiska organet av Future Earth och ett av fem nav för Future Earth Secretariat. Utöver dessa finns regionala Future Earth-kontor i många delar av världen. Future Earth Sweden är värd för Earth Commission, en expertbedömning för att definiera förutsättningarna för en säker och rättvis planet, och ger evidensbaserade rekommendationer som ligger till grund för fastställandet av vetenskapsbaserade mål för regeringar, städer och företag. Experterna finns i olika delar av världen och träffas regelbundet både personligen och virtuellt. Future Earth tar hand om Earth Commission-sekretariatets personal och finansiering för att stödja dessa bedömningar och arrangerar möten för kommissionen och dess arbetsgrupper.