Redovisningschef till ett snabbväxande IT-bolag i söderort

Redovisningschef till ett snabbväxande IT-bolag i söderort

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning: I din roll som Redovisningschef ansvarar du för alla redovisningsfrågor inom koncernen. Du kommer ansvara för att koncernens redovisning är av hög kvalitet och att den följer IFRS likväl som lokala redovisningsstandarder. Vidare kommer du säkerställa och genomföra konsolideringen av verksamheterna samt ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut, legal rapportering och årsredovisningen för den svenska verksamheten, moderbolaget och koncernen. Du kommer även agera stöd vid upprättande av budget och prognos samt vid utveckling av processer och rutiner inom ekonomi.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande samt en gedigen erfarenhet av redovisning och finans. Du är självgående i månads-, kvartals- och årsbokslut samt är en fena på koncernredovisning och konsolidering. Du talar svenska och engelska obehindrat och meriterande med erfarenhet av att arbeta i Private Equity-ägda bolag.

Personliga egenskaper: Som person är du strukturerad, detaljorienterad, noggrann och leveransbenägen. Du har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete, har en god affärsförståelse och gillar att jobba som ett team.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett marknadsledande bolag i Norden och utvalda marknader i Centraleuropa. Kunden har en offensiv tillväxtstrategi i Europa. Mer information om kundföretaget ges vid en eventuell intervju.