Redovisningschef till Nyköping

Redovisningschef till Nyköping

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningschef kommer dina primära arbetsuppgifter att bestå av att ansvara för löpande bokföring samt att färdigställa årsredovisning och officiella rapporter till myndigheter. Ytterligare arbetsuppgifter som förekommer är bland annat:
  • Ge stöd i redovisningsfrågor
  • Utföra kassaflödesprognoser samt ansvara för budgetering
  • Säkerställa att månadsbokavslut hanteras i god tid
  • Delta i förbättringsarbete för att nå avdelningen samt företagets mål
  • Stötta chefer i hela organisationen.
Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt minst 5 års erfarenhet av kvalificerat boksluts- och redovisningsarbete. Du är en avancerad användare av Excell och har gedigen erfarenhet inom redovisningssystem. De är till fördel om du har relevant erfarenhet av revisioner. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Talar du franska så är det högt meriterande.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på Anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 sept 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.