Redovisningsekonom till Kharmagruppen

Redovisningsekonom till Kharmagruppen

Dina arbetsuppgifter

Kharmagruppen söker nu en Redovisningsekonom som ska ansvara för redovisningen för ett utav bolagen inom koncernen. Idag sköts redovisningen av en redovisningsbyrå, så du kommer ansvara för att ta hem redovisningen och bygga upp din roll från grunden till vad den kommer bli.
Din roll som Redovisningsekonom kommer vara bred, du kommer ansvara för den dagliga löpande redovisningen, bokföring, fakturering, viss lönehantering för ca 70-100 personer, kund- och leverantörsreskontra, månadsbokslut och månadsrapportering.
Du rapporterar direkt till VD.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande samt erfarenhet av ovan arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i hela det ekonomiska flödet från ax till limpa och vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med ekonomi inom restaurangbranschen, men inget krav. Meriterande med kunskaper i Fortnox.

Personliga egenskaper: Som person är du strukturerad, lösningsfokuserad, detaljorienterad, noggrann och driven. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kharmagruppen är ett holdingbolag som skapar, bygger och utvecklar restaurang-, hotell- och nattklubbskoncept i Sverige. Vi vet att projekt med ett starkt koncept och med en tydlig identitet genererar större genomslag på marknaden. Vi vill vara med att skapa attraktiva nöjeskoncept som attraherar olika typer och generationer av gäster.

Vårt team har stor kunskap om nöjesmarknaden och de senaste trenderna om hur människor vill umgås i det offentliga rummet. Vi har varit verksamma sedan början av 2000-talet och hoppas såklart att fortsätta skapa upplevelser.