Projektledare till Aloud

Projektledare till Aloud

Dina arbetsuppgifter

Som Alouds projektledare kommer du att ansvara för samordning av projekten ute hos kund i deras privata hem samt att ansvara för projektledningen internt. Som projektledare ansvarar du för att driva projekt i mål inkluderat tid, kvalitet och finansiella aspekter. Viktiga framgångsfaktorer är kommunikation, intern som extern planering, tidshantering (inklusive milstolpar), riskanalyser samt identifiering och utveckling av affärsmöjligheter. Du skapar värde för kunden genom att säkerställa att projektet genomförs på ett betryggande och planerat sätt.

Din profil

Du som söker den här tjänsten har sannolikt en teknisk bakgrund inom exempelvis ljud, bild, nätverk eller styrsystem och har ett genuint intresse för smarta hem. Det är även fördelaktigt om du har en bakgrund inom el, bygg eller arkitektur. Relevant utbildning från högskola eller universitet är meriterande.

Vi söker dig med ett genuint intresse för att skapa goda relationer till dina kunder och som ser till att uppdraget utförs noggrant, korrekt och effektivt. Du är lösningsorienterad och kommunikativ med förmågan att driva dina uppgifter i mål.

I denna roll samarbetar Aloud med 2Complete för att rekrytera in en ny person till sitt team. Tillträde till tjänsten är efter årsskiftet och intervjuer sker löpande. Eventuella frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Malin Ryholt på malin.ryholt@2complete.se / 076-8751146.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 0768751146
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aloud arbetar med produkter och system inom bland annat ljud och bild, passage, nätverk, fastighetsautomation, kontrollsystem och säkerhet.