Projektledare inom fönster

Projektledare inom fönster

Dina arbetsuppgifter

Vår kund är specialister på fönsterbyte och fönsterrenovering med fokus på energieffektivisering, komfort och minskat fönsterunderhåll. Projekten avser större fastigheter mot bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och allmännyttan. Företaget expanderar och söker nu en Projektledare som har erfarenhet av fönster och totalentreprenad. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för projektens genomförande och kostnader, samt säkerställa korrekt leverans och lönsamhet. Detta är en spännande roll med varierande uppgifter och många kontaktytor.

Några av dina ansvarsområden:
  • Resultat- och projektledningsansvar för tilldelade projekt
  • Planera/Driva entreprenader, startmöten, inköp av material, leveransbevakning etc.
  • Leda företagets egna resp. inhyrda montörer
  • Säkerhets-, arbetsmiljö- och kvalitetsansvar för tilldelade projekt
  • Bistå med kalkylunderlag för offerter, ta fram underlag för fakturering samt tilläggsarbeten
  • Initiera och dokumentera förbättringar och ändringar av rutiner inom ansvarsområdet
Din profil

Till denna roll söker vi dig som har arbetat som Projektledare inom byggbranschen i minst 3 år (ROT). Det är meriterande om du har kunskap om fönster och fönsterrenoveringar. Vi ser även att du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik.

Som person har du ett strukturerat arbetssätt och har förmågan att självständigt planera ditt arbete. Du har vanan att arbeta med flera olika projekt samtidigt och du har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar och situationer. Du har ett gott omdöme och är analytiskt lagd, samt har en ekonomisk medvetenhet. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med kollegor och samarbetspartners och du har en god förmåga att skapa förtroende.

Tjänsten kräver att du har utbildning inom BAS P och BAS U, samt AB 04 och ABT 06. Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialister på fönsterbyte och fönsterrenovering med fokus på energieffektivisering, komfort och minskat fönsterunderhåll. Mer information om företaget ges vid intervjun.