Problemlösande systemspecialist till framgångsrikt fintechbolag i Stockholm

Problemlösande systemspecialist till framgångsrikt fintechbolag i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi söker systemspecialister som vill jobba med avancerad problemlösning till vår kund som jobbar inom finansteknologi mot liv- och pensionsbranschen. Som systemspecialist jobbar du med de senaste versionerna av produkterna och är väl insatt i hur de integrerar med övriga system hos företagets kunder. Du är expert på försäkringens alla stadier och kan förstå och hjälpa företagets kunder med de utmaningar de har i sin vardag.

Din profil

Då du till stor del jobbar i databaser har du fördel om du har goda kunskaper i MS SQL och vana i Windows Server miljö. Det är mycket meriterande med erfarenhet från att ha jobbat i försäkringsbranschen. I denna roll är det ett krav att du hanterar svenska obehindrat då du har mycket kontakt med företagets kunder via ärendehanteringssystem men tidvis även över telefon.

Du drivs av problemlösning och är duktig på att prioritera ärenden i intensiva perioder likaväl som att ta initiativ till utvecklingsmöjligheter vid lägre arbetsbelastning. Du gillar att hitta lösningar och känner ett stort engagemang för dina uppgifter. Vi söker dig som vill göra skillnad för företagets kunder och vill skapa öppna och genuina relationer med kunder och kollegor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 08 445 43 44 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Sökord: Systemspecialist, support, MS SQL
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 08 445 43 44
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett svenskt fintechbolag som sitter centralt i Stockholm på ett kontor med 140 anställda. De är en leverantör av affärssystem och digitaliseringslösningar för liv- och pensionsbranschens alla aktörer i Norden och arbetar för långsiktig hållbarhet och framgångssäkrad kvalité för sina kunder. Test- & supportgruppen består av 30 personer och här får du en kul arbetsplats med kollegor som präglas av gemensamma värderingar, arbetsglädje, nyfikenhet och engagemang. Vår kund är kollektivt anslutna, har god ekonomisk stabilitet och har för åttonde året i rad fått högsta kreditvärdigheten AAA av Bisnode AAA kreditratingsystem.