Prissättare till vår kund i Hammarby Sjöstad

Prissättare till vår kund i Hammarby Sjöstad

Dina arbetsuppgifter

I din roll som prissättare kommer du slutkalkylera och fakturera mot försäkringsbolag och kunder. Du kommer även genomföra uppföljningssamtal med kunderna under tiden bilen är inne för reparation. Systemen du kommer arbeta i är Automaster och Cabas. Du utgår från vår kunds kontor i Hammarby Sjöstad och kan välja att förlägga ditt arbete mellan 08:00-17:00 eller 09:00-18:00.

Detta är ett föräldravikariat och vi söker dig som är tillgänglig 1 juni - 31 juli 2021. För rätt person kan det bli aktuellt med ytterligare ett längre uppdrag hos denna kund som startar senare under året.

Din profil

Vi söker dig som är en god administratör som brinner för service och förstår vikten av kundnöjdhet. Du talar svenska och engelska obehindrat samt har goda kunskaper i Officepaketet. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Automaster och Cabas.

För att trivas i rollen bör du vara en fena på administration och brinna för att ge service i världsklass. Du är strukturerad, noggrann och effektiv.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 076-8751146 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 0768751146
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (92 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.