Partneransvarig Danmark sökes till spännande start-up

Partneransvarig Danmark sökes till spännande start-up

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven Key Account Manager med kunskaper från den danska marknaden och försäkring? Brinner du för entreprenörskap och önskar utvecklas i en spännande organisation? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund behöver nu utöka sitt team med en KAM som vill ta sig an den danska marknaden. I rollen kommer du att vara ansvarig för hela säljprocessen, du kommer att arbeta aktivt för att hitta nya partnerskap och förvalta befintliga. Du kommer bli en del av ett dynamiskt, ambitiöst och engagerat team i Stockholm som alla driver bolaget framåt. Du kommer få möjligheten att vara med och bidra, påverka och utveckla både bolaget och dig själv.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund.

Din profil

Vi söker dig som varit verksam på den danska marknaden och har tidigare erfarenhet av försäkringsbranschen. Du har tidigare erfarenhet av att driva stora affärer samt kunskap inom skadeförsäkring. Det är meriterande med relevant högskoleutbildning men inget krav. Du är flytande i svenska, danska samt engelska i både skrift och tal. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som är kommunikativ, flexibel och förändringsbenägen. Du uppskattar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina projekt självständigt. Du kommer att upprätta rutiner och processer löpande i ditt arbete och bidra till utveckling av säljorganisationen.Vidare är du noggrann, strukturerad och har ett sinne för affären. Du har en öppen och rak kommunikation samt är ödmjuk och prestigelös i din natur.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se. Intervjuer kommer att ske i augusti.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid personlig kontakt.