Partner & business development manager till vår kund inom bank och finans

Partner & business development manager till vår kund inom bank och finans

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Partner & business development manager kommer du både att arbeta med att bygga relationen till partners och med affärsutveckling. Du kommer att spendera mycket tid på att bygga goda relationer samt bemöta frågor från partners, samt har stor fokus på service. Du kommer även initiera nya kontakter för att säkerställa att vår kund har marknadens bästa partnerportfölj.

Du kommer även att fokusera på affärsutveckling där du genom att identifiera och exekvera på utvecklingsområden. Du har ansvaret att identifiera, initiera, planera, driva samt slutföra olika projekt kopplat till att förbättra affären avseende nyutveckling, samt att du arbetar med optimering och nyutveckling av tekniska lösningar. Som ansvarig för affärsutvecklingsprojekt är det ditt ansvar att säkerställa bästa möjliga lösning faller på plats. I rollen som Partner & business development manager rapporterar du till Head of Expansion och arbetar tätt tillsammans med olika funktioner på bolaget, t ex analysavdelningen, legala funktion, utvecklare, produktägare och kundservicemedarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter/ansvar:
  • Initiera kontakt med nya partners
  • Agera support gentemot befintliga partners
  • Identifiering av nya affärsområden inom ramen för affären
  • Projektledning av projekt inom affärsutveckling
  • Implementation av nya lösningar i samråd med partners
  • Analys samt rapportering av partners performance
Din profil

Vi ser att du har minst tre års relevant arbetslivserfarenhet, exempelvis som Managementkonsult, Key Account Manager eller Affärsutvecklare. Du har en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning så som ekonomi eller som civilingenjör. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat produktnära, i ett tjänsteföretag eller inom finansbranschen. Vi tror att du har en entreprenöriell anda och kanske har du redan provat på att driva eget bolag? Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person brinner du för att skapa resultat, värdesätter professionalitet och som motiveras av att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Du värderar uppriktighet och både tar och ger feedback dagligen. Med stor passion vill du komma in i bolaget för att förändra och utveckla processer.

I rollen som Partner & business development manager är det särskilt viktigt att du som person värdesätter att leverera god service, knyta kontakter och utveckla relationer. Du har god förståelse för din omgivning och dess behov och är inte rädd för att ta ledningen i tuffa förhandlingar eller de projekt du driver. Du motiveras av att arbeta resultatorienterat för att nå ambitiösa mål och lägger i en extra växel när det behövs. Du är analytisk och arbetar datadrivet för att nå framgång i din roll.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.