Nu söker vi Snickare och Småhusmontörer till MBT

Nu söker vi Snickare och Småhusmontörer till MBT

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Snickare, Hantverkare eller Småhusmontör kommer du att arbeta med oss andra på mindre och större husentreprenader. Vi genomför projekt från stomresning till slutinspektion och har ofta fler projekt i gång samtidigt. Vi vill att du förstärker vårt team med både entusiasm, lagkänsla och kompetens - antingen mångårig eller som lärling. I tillägg till vår huvudsakliga sysselsättning inom villor och flerfamiljshus genomför vi även allehanda andra projekt som garage, carports, altanbyggen, målning, markiser och skräddarsydda lösningar

Vi söker dig som är:
  • Är punktliga
  • Har hög arbetsmoral
  • Sköter sina arbetsuppgifter
  • Är bra på problemlösning
  • Är serviceinriktade och sätter alltid kunden främst
Företaget arbetar huvudsakligen i Mälardalen och har kontor samt lager i ljusa fina lokaler i Tyresö. Just nu arbetar de främst i Nacka, Märsta, Bro och Sollentuna.

Din profil

Vi söker personal som har god kunskap i branschen samt utbildning från byggprogrammet eller liknande. Vi söker dig som har B-körkort och behärskar svenska eller engelska. Är du lärling med några års erfarenhet är du också mer än välkommen att arbeta hos oss. Vi ser gärna att du har erfarenhet av något eller flera områden nedan:
  • Stomresning
  • Gipsning
  • Golvläggning
  • Köksmontering
  • Snickeriarbete
Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande. Just nu erbjuder vi projektanställning och tillsvidareanställning. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Emily Higgins 073-365 68 32 eller emily.higgins@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Snickare, Småhusmontör, Montör
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MBT Modern Byggteknik AB är ett byggföretag i Stockholm. Våra hantverkare har många års erfarenhet i branschen och levererar alltid arbeten av högsta kvalitét. Vi är specialiserade på nyproduktion av villor och flerfamiljshus men utför även snickeri- och renoveringsarbeten mot såväl privatpersoner som företag och kan erbjuda helhetslösningar efter kundens önskemål.