Nätverkstekniker mot leverans sökes till IP-Only i Stockholm

Nätverkstekniker mot leverans sökes till IP-Only i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Rollen innebär att du utför förstudier och granskar de underlag som våra säljnära avdelningar tagit fram. Du konfigurerar förbindelser och kundplacerad utrustning och även utrustning i IP-Onlys egna infrastruktur. Vi äger ett av Sveriges största fibernät och har över 13 000 km egen fiberinfrastruktur. Som vi inledde med kommer mycket av arbetet ske i projektform, där du är en viktig del i ett projektteam. Men du kommer också att ansvara för egna leveranser där du själv tar helhetsansvaret och håller ihop samarbetet med kund.

Du kommer också att arbeta med migrering av nättjänster och med erfarenhet kommer också mer ansvar, våra mer erfarna tekniker designar nya kundlösningar, tar fram konfigurations-mallar, samt ingår i våra kundteam för teknisk förvaltning. Arbetet innebär mycket kontakt med kunder, leverantörer och våra partners. Det är både en tekniskt utmanande roll, såväl som en social roll. Det är viktigt att du trivs med båda.

Din profil

Då rollen som sagt ställer krav på din tekniska förståelse tror vi att det är en förutsättning att du har tidigare arbetserfarenhet som tekniker inom operatörsbranschen eller motsvarande erfarenhet från relevant utbildning inom nätverk.

Som vi skrev i vår inledning är det viktigt att du delar vår passion och kompetens kring IP och nätverk och då Ethernetbaserade nät i synnerhet. Du har kunskaper inom TCP/IP och Internet samt de vanligaste protokollens funktion (BGP, OSPF, ISIS). Du är även bekant MPLS och anslutningstekniker för bredband så som xDSL och Fiber.

Precis som oss tror du också att framtiden är scriptad och har du hållit på med programmering och kan exempelvis Python och Bash är det starkt meriterande.
Vi är också ett värderingsstyrt bolag och även om dina tekniska egenskaper är viktiga, så är kanske din personlighet det vi i slutänden kommer gå på. Vi tror att för att trivas och utvecklas i rollen så behöver du vara en social individ som trivs med att ha många olika typer av kontaktytor.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claseon

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IP-Only älskar det öppna och fria Internet och vårt bultande hjärta är vårt omfattande och ständigt växande nät. Nu söker vi dig som liksom vi är passionerad för kommunikation, nätverk och IP och vill vara med och koppla upp våra kapacitetskrävande kunder. IP-Only Stockholm söker dig som vill arbeta med ett dedikerat team nätverkstekniker inom vår leveransavdelning i Stockholm.

IP-Only tror på utveckling och värnar individen, kamratskap och att vi skapar framgången tillsammans. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta i ett av Sverige största operatörsnät, med spännande projekt och tekniska utmaningar. Du kommer kunna växa i rollen och vi premierar egna initiativ. Vi ska precis flytta in i nya fina lokaler i centrala Stockholm och erbjuder en chans att bli en del av Sveriges vassaste nätteam.