Montör sökes till Stockholm

Montör sökes till Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi dig som vill arbeta som montör i Stockholm. Tjänsten innebär att du tillsammans med en kollega ansvarar för installation, montering och färdigställande av kundens maskiner vid nybyggnationer. I rollen ingår även svetsning och rörläggning.

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet från att jobba på byggarbetsplatser, har ett stort intresse för teknik och kan läsa ritningar.

Arbetsområdet är Stockholm, vi söker dig som vill arbeta dagtid, måndag till fredag.

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete på en byggarbetsplats. För att passa i rollen krävs det att du är lösningsorienterad, tekniskt kunnig och har en stor vilja att utvecklas. I rollen som montör arbetar du ute på fält nära kund och det är viktigt att du är serviceminded.

För att lyckas i rollen som montör krävs vidare att du:
  • har tidigare erfarenhet av att arbeta efter ritning
  • har B-körkort
  • talar och skriver svenska obehindrat
  • tidigare erfarenhet av att arbeta med smide eller svetsning är meriterande
Intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Montör, byggarbetare, svets
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 0733656832
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället