Microsoft-konsult till IT-företag vid Sickla

Microsoft-konsult till IT-företag vid Sickla

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en IT-konsult med Microsoftinriktning som vill arbeta med serverbaserade lösningar och IT-infrastruktur, för placering hos vår kunds kontor i Sickla alternativt hos deras kunder. Vår kund ser positivt på framtiden och ett av bolagen, vid Sickla i Stockholm, behöver nu stärka upp sitt lag med ytterligaren en kompetent medarbetare. Du kommer i huvudsak arbeta med kunders driftmiljöer, antingen från kontoret i Sickla eller ute hos kunden.

Din profil

Du har några års erfarenhet av serverdrift och infrastruktur och har relevant eftergymnasial utbildning. Du har en stor drivkraft i att få vara med och utveckla kundernas miljöer så att de än bättre stödjer deras verksamhet. Samtidigt är du prestigelös och förstår att funktion och kvalitet går alltid före val av teknisk lösning.

För att på ett effektivt sätt kunna utföra ditt dagliga arbete är det viktigt att du väl känner till HP:s lagrings- och serverprodukter samt Microsofts systemmiljöer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med VMware, nätverk, switching, routing, säkerhet och brandväggar. Du har även kunskap om HPE Servrar och lagring och det är meriterande med kunskap om Veeam och Kaseya.

Vi hoppas att du är en lyhörd, nyfiken och ödmjuk person som är van att förklara teknik på ett förståeligt sätt. Du har förmågan att analysera och förstå kundens problem och behov och kan därigenom leverera vad kunden behöver.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 08 445 43 44
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en etablerad IT-aktör med ett mångfacetterat tjänsteutbud. De erbjuder tjänster inom tre övergripande erbjudandeområden; IT-infrastruktur, Molntjänster och Verksamhetsstöd. Företagets ambition är att vara en lokal, trygg och förtroendeingivande IT-partner med resurser att kunna växa tillsammans med sina kunder.

Företaget består av engagerade medarbetare som levererar nytänkande och användarvänliga lösningar som skapar kostnadseffektivitet och andra viktiga mervärden. Vi erbjuder dig en möjlighet att få utvecklas i ett kreativt team med högt i tak.