Mekaniker till Betongindustri

Mekaniker till Betongindustri

Dina arbetsuppgifter

Nu finns en öppning för dig som vill arbeta som mekaniker på Betongindustris verkstad i Haninge/Handen. Om du är en person som ser vad som behöver göras samt att du är en problemlösare som hugger i där det behövs, då är det här tjänsten för dig. Arbetsuppgifterna kommer att innebära reparationer och service av företagets fordon och betongpumpar. Du kommer primärt att arbeta med fordon från Stockholmsregionen, detta innefattar inte tjänstebilar utan lastbilar, pumpbilar och lätta lastbilar. Administration avseende serviceintervaller, leasing och kontrollbesiktning kommer att ingå.

Vi tror att du som söker är ansvarsfull, vill driva verkstan framåt och tar ansvar för att arbetet flyter på. Du kommer ha daglig kontakt med chaufförerna och pumpmaskinisterna på Betongindustri, arbetet sker till stor utsträckning på verkstan men det kan förekomma arbete ute på fältet om situationen kräver det. Idag är det två mekaniker på verkstan och arbetstiderna är förlagda dagtid men detta kan komma att ändras på sikt.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat som mekaniker tidigare, vi ser gärna att du har arbetat med tunga fordon och hydraulik. Har du arbetat som fältmekaniker mot lantbruksmaskiner, byggmaskiner eller dylikt är detta meriterande. Du har en utförd gymnasieutbildning, gärna fordonsteknisk. Du behärskar svenska i tal och skrift samt att du har god datorvana. B och C-körkort är ett krav, har du CE-kort och YKB är detta meriterande.

Som person ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta självständigt, du är ansvarsfull och serviceinriktad då kontakt med andra avdelningar kommer att förekomma. Att samarbeta med kollegor eller andra avdelningar ser du som en självklarhet och du är duktig på att planera din tid. Administration är något som du ser som en självklarhet och du strukturerad i ditt arbetssätt.
Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Mekaniker, tungmekaniker, verkstadsmekaniker, fälttekniker
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Betongindustri är en marknadsledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong till både byggindustrin och privatpersoner. Våra verksamheter är spridda från Malmö i söder till Östersund i norr. Vi har runt 250 engagerade och kompetenta medarbetare som tillsammans skapar ETT Betongindustri. Vi har 35 fabriker fördelade i 4 regioner samt huvudkontor i Stockholm. Betongindustri är en del av Heidelbergkoncernen och har flera systerbolag som Jehander, Cementa och Abetong.