Lastbilschaufför till norra och södra Stockholm

Lastbilschaufför till norra och södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Har du C-körkort och trivs med att arbeta fysiskt? Just nu söker vi en C-chaufför till vår kund både norr och söder om Stockholm, är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!

Under upplärning är man två personer men jobbar självständigt.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att köra lastbil till och från kund. Detta är en heltidstjänst där du till en början kommer jobba som konsult via oss på 2Complete och om du gör ett bra jobb är chansen stor att du blir överrekryterad till vår kund. Du kommer arbeta kl:07.00-16.00, måndag till fredag.

Din profil

Krav för tjänsten är följande:
  • Körkort B och C
  • YKB
  • Talar och skriver engelska flytande eventuellt är flytande i svenska
Det anses vara meriterande om du har erfarenhet av att köra lastväxlare eller kranbilar och har använt liftdumper.

Som person ser vi att du är flexibel och trivs med att ingen arbetsdag är en annan lik. Du är även en teamplayer och trivs med att arbeta i grupp.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på mejl cecilia.keve@2complete.se eller numret 070 845 99 04.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.