Larmtekniker till Stockholm

Larmtekniker till Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som Tekniker där du kommer att arbeta med larm. Du blir en del av ett härligt team med högt i tak och ett företag som växer. Vi söker dig som trivs att arbeta med mycket kundkontakt, du kommer främst att arbeta mot företagskunder och Bostadsrättsföreningar. Du kommer att arbeta i Storstockholm och utgår hemifrån. I det dagliga arbetet ingår installation av företagets egna säkerhetslösningar samt att en del underhållsarbeten.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde omgående och pågår tillsvidare, du kommer bli anställd direkt av kunden. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

Din profil

Vi söker dig som är en teamspelare, du trivs att arbeta med kunder samt att du som person är lösningsorienterad. Som person är du flexibel, noggrann och social. Du kommer att arbeta både i team och självständigt och det är viktigt att du trivs med att samarbeta.

Har du tidigare erfarenheter av att arbeta med brand-, inbrottslarm, passersystem, CCTV och fiberinstallationer mm är detta meriterande. Annars ser vi gärna att du arbetat som tekniker tidigare och har du någon el erfarenhet är detta meriterande. B-körkort är ett krav samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Larmtekniker, tekniker, servicetekniker, installationstekniker, brandlarm.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073-365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en intervju