Lagerpersonal/Truckförare sökes till norra Stockholm samt till centrala Stockholm.

Lagerpersonal/Truckförare sökes till norra Stockholm samt till centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta på lager där arbetsuppgifterna bland annat består av att tvätta däck, strukturera upp lagret samt att du kommer köra fram och packa de varor som ska ut till andra anläggningar. Vi söker dig som trivs med att arbeta i grupp och vill utvecklas på ett arbete med högt i tak och bra samanhållning.

Arbetet kommer att starta i oktober och pågå till och med mitten av december med goda möjligheter till förlängning. Arbetstiderna varierar, det finns möjlighet att arbeta både dag och kvällspass.

Din profil

Vi söker dig som har truckkort, du behärskar svenska i tal samt att du trivs med att arbeta med människor. Har du B-körkort är detta meriterande, vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lager eller att arbeta praktiskt. Detta arbete kan uppfattas som tungt, redskap på anläggningarna finns.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande. Har du frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på emily@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om bolaget ges vid en intervju