Lönespecialist till snabbväxande bolag i Kista

Lönespecialist till snabbväxande bolag i Kista

Dina arbetsuppgifter

I din roll som lönespecialist kommer du ansvara för dina kunders hela löneprocess, från ax till limpa. Du har det yttersta och operativa ansvaret för att genomföra lönekörningen och du är van att tolka olika kollektivavtal. Som lönespecialist kommer du även arbeta med pension och personaladministration och du ger alltid dina kunder det lilla extra. Då vi är en nordisk organisation innebär arbetet att du kommer ha kontakt med våra nordiska kollegor på daglig basis.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har några års erfarenhet som löneadministratör / lönekonsult samt har goda kunskaper i att tolka kollektivavtal. Meriterande med erfarenhet av både kollektivlöner och löner för tjänstemän.
Du talar svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper:
Självledarskap, engagemang och driv är egenskaper som vi värderar högt. Du är lösningsorienterad och en riktigt bra teamplayer där din teamkänsla hjälper oss att komma framåt och leverera service i världsklass. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en utomordentlig kommunikationsförmåga som speglas i ditt sätt att skapa goda relationer med kollegor och kunder. Du drivs av utmaningar och ser inget problem i att aldrig exakt veta hur din dag kommer att se ut.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en aktör inom löneadministration, med stark förankring i Sverige och de övriga nordiska länderna. Våra kunder finns inom olika näringsgrenar och i skiftande storlek, allt från mindre till större företag, finansiella aktörer och börsnoterade koncerner. Vi bedriver vår verksamhet inom löneadministration, med ständig strävan om att alltid vara bäst inom vårt område. Det unika är vårt stora personliga engagemang, höga servicegrad och kvalitet, vilket skall ge våra kunder en upplevelse om att vi är löneavdelningen i företaget.

Vi är idag ca 35 medarbetare och sitter i trevliga och moderna lokaler i Kista, med ytterligare kontor i Danmark, Norge och Finland.

Vill du arbeta i ett växande företag med lön som kärnverksamhet? Är du en trygg och kommunikativ person med intresse för ständig utveckling och eget ansvar? Ser du kontakt med människor som inspirerande? Då är det garanterat dig vi söker!