Lönekonsult till branschledande miljöbolag

Lönekonsult till branschledande miljöbolag

Dina arbetsuppgifter

Nu har vi ett spännande uppdrag för dig som är lönekonsult, hos en av våra kunder i Stockholm. Vår kund har behov av förstärkning i sitt team i samband med ett internprojekt för att byta lönesystem som startar i höst och vi söker dig som kan arbeta mellan den 10e-28e i månaden för att avlasta under löneperioden. Du kommer att göra löneberedning för ca 320 anställda som tillhör fem olika juridiska enheter och fyra olika kollektivavtal, så du får gärna ha erfarenhet av att jobba på liknande sätt tidigare. Mycket av arbetet kräver manuell handpåläggning och du bör vara bekväm med att arbeta i Excel.

Uppdraget löper åtminstone 6 månader med start i september 2020 och är en konsultlösning där du anställs av 2Complete. I detta uppdrag har vi även möjlighet att ta emot dig som är verksam som underkonsult med eget bolag.

Din profil

Vi söker dig som är en detaljfokuserad och noggrann person som lägger vikt vid ett väl utfört arbete. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med löneförberedning och om du har erfarenhet av att arbeta med Visma 600 är detta meriterande. Du har lätt för att samarbeta med andra men är även relatativt självgående i din roll.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 076-875 11 46 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 076 875 11 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett framstående miljöbolag, som bland annat utsetts till ett av Sveriges mest hållbara företag. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.