Kundservicemedarbetare till företag i Liljeholmen

Kundservicemedarbetare till företag i Liljeholmen

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Kundservicemedarbetare är din primära uppgift att ansvara för alla inkommande ärenden från företagets kunder. Du hanterar inkommande samtal och beställningar, samt att du hanterar mejl och orderläggning. I din roll stöttar du även andra avdelningar i mån av tid. Företagets kunder är både företagskunder och privatpersoner. Detta är en roll med varierande uppgifter med stort fokus på kundnöjdhet och service.

Arbetstiderna är 07:00-16:00 och kontoret är placerat i Liljeholmen.

Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av en roll inom kundtjänst via telefon i minst 2 år. Alternativt har du arbetat med kundservice i butik och har ett brinnande intresse för kundservice och kundnöjdhet.
Vi söker dig som trivs med att arbeta med kundservice via telefon och du trivs även med att arbeta administrativt. Som person är du social, öppen och serviceinriktad. Du är flexibel och har förmågan att arbeta strukturerat och ordningsamt, samt att du ser till kundens behov. Vi ser även att du är driven och målinriktad samt att du är bra på att samarbeta med andra och trivs med att arbeta i team.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Kundservice, Kundtjänst, Kundservicemedarbetare, Kundtjänstmedarbetare
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 0768693058
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.