Kundservicechef till vår kund inom e-handel

Kundservicechef till vår kund inom e-handel

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en Kundservicechef till en av våra kunder i Stockholm som har sin verksamhet inom e-handel. I din roll kommer du att ansvara för en kundtjänstavdelning samt att du har personalansvar över dess två Teamledare. Du kommer även ansvara för att driva utvecklingen av företagets kundservice genom att effektivisera och utveckla processer, arbetssätt och rutiner.

Några av dina arbetsuppgifter:
  • Budgetansvar för kundservicen med kostnadskontroll och kostnadseffektivitet i fokus.
  • Mäta och utvärdera definierade nyckeltal
  • Arbetsleda, coacha och stötta Teamledarna i deras arbete
  • Övergripande ansvar för kundserviceenheten samt säkerställa hög nivå av service till företagets kunder
  • Utveckling och effektivisering av processer och rutiner som kundservice omfattas av
  • Identifiera och implementera nya tillvägagångssätt för att effektivisera arbetssätt och rutiner
Din profil

Vi söker dig som har arbetat som Kundservicechef i minst 3 år. Det är meriterande om du har drivit en kundserviceavdelning inom e-handel. Du har god ledarskapsförmåga och du är duktig på att engagera personal. Du uppmuntrar till självständighet, samt är bra på att planera och prioritera ditt eget- såväl som andras arbete. Vi ser även att du har ett starkt försäljningsfokus.
Som person har du ett starkt driv och engagemang, samt att du har vana av att utveckla processer och rutiner. Du har erfarenhet av att sätta upp- mäta och följa upp identifierade nyckeltal för verksamheten och du har alltid hög kundnöjdhet i fokus. Framförallt så brinner du för kundservice, ledarskap och för att inspirera dina medarbetare.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår uppdragsgivare är ledande i Norden inom e-handel i sin bransch och omsätter 730 mkr per år med två varumärken. Företagen står i en spännande förändringsresa framför sig där kundupplevelsen står i centrum.