KAM inom säkerhet sökes till spännande kund

KAM inom säkerhet sökes till spännande kund

Dina arbetsuppgifter

Är du en erfaren säljare inom säkerhet och larm som söker nya utmaningar? Vill du bli en del av en spännande organisation och ha stora möjlighet att påverka? Då har vi chansen för dig.

I rollen som Key Account Manager hos vår kund kommer du att hantera hela säljprocessen. Du prospekterar, tar möten, offererar, utvecklar och förvaltar dina egna kunder. I rollen har du stor frihet och du kan bearbeta hela Sverige om så önskas.

Vår kund erbjuder en arbetsplats präglad av driv, entreprenörsanda och stark gemenskap. Du har möjlighet att påverka din lön och din roll kan utformas efter just dina styrkor. De sitter i fina lokaler i Bromma.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från säkerhetsbranschen i en likvärdig roll. Du har ett väl upparbetat nätverk och brinner för att skapa lösningar för kunder. Du har hög datorvana och en god teknisk kunskap. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är driven, relationskapande samt att du motiveras av hög kundnöjdhet och av att göra affärer. Vi ser gärna att du trivs i team samt att det är självklart för dig att driva dina processer framåt för egen motor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Anna Magnusson
Telefon 076-869 30 48
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervju.