Junior redovisningsansvarig till kund i centrala Stockholm

Junior redovisningsansvarig till kund i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Junior Redovisningsansvarig kommer du ansvara för redovisningen för två bolag inom koncernen. Din roll är bred och du kommer ansvara för den dagliga löpande redovisningen, bokföring, fakturering, viss lönehantering för ca 70-100 personer, kund- och leverantörsreskontra, månadsbokslut och månadsrapportering.
Du rapporterar direkt till VD.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av ovan arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i hela det ekonomiska flödet från ax till limpa. Meriterande med kunskaper i Fortnox, men inget krav.

Personliga egenskaper: Som person är du social, strukturerad, lösningsfokuserad, noggrann och driven. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om kundföretaget ges vid en eventuell intervju.