Junior fakturaadministratör sökes till norra Stockholm

Junior fakturaadministratör sökes till norra Stockholm

Dina arbetsuppgifter

I din roll som fakturaadministratör kommer du arbeta med kontering fakturor och stötta servicecheferna med fakturaunderlag. Du kommer att tillhöra en avdelning där du och en annan person sitter med fakturaadministrationen. Du kommer att hjälpa företaget med deras backlog i SAP och du kommer sköta hela processen från A till Ö.

Arbetets omfattning: Heltid, arbetstider 7-16 måndag till fredag. Tjänsten kommer att starta omgående och pågå tillsvidare.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har något års erfarenhet av administrativt arbete och gärna av fakturahantering.

Personliga egenskaper: Som person är du, prestigelös, snabblärd, strukturerad och initiativtagande. Du brinner för att ge service i världsklass och du sprider glädje på kontoret. Du trivs med att samarbeta, du kan göra flera saker samtidigt och du är flexibel.

Intresserad? Välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Emily Higgins, 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Administration, Administratör, fakturor, fakturaadministratör
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om bolaget ges vid en intervju