Junior administratör till företag i bilbranschen

Junior administratör till företag i bilbranschen

Dina arbetsuppgifter

I din roll som administratör kommer du arbeta med kontering av fakturor och följa upp kreditfakturor. Du kommer även registrera skadeanmälningar, polisanmälningar samt arbeta med diverse förekommande administrativa arbetsuppgifter.
Denna tjänst är en del i 2Completes bemanningslösning, vilket innebär att du blir anställd av 2Complete och uthyrd till kunden.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har något års erfarenhet av administrativt arbete och gärna av fakturahantering, men inget krav.

Personliga egenskaper: Som person är du, prestigelös, snabblärd, strukturerad och initiativtagande. Du brinner för att ge service i världsklass och du sprider glädje på kontoret.

Intresserad? Välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Margareta Meek 070-942 59 95.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund sitter i moderna och trevliga lokaler nära Gullmarsplan.