Junior Ekonomiassistent/Orderadministratör till dryckesbolag i söderort

Junior Ekonomiassistent/Orderadministratör till dryckesbolag i söderort

Dina arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent/Orderadministratör kommer du få möjlighet att bygga upp en helt ny tjänst till vad den kommer bli framöver. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära följande:
  • Bokföring och avstämningar
  • Uppföljning av inköpsorder
  • Alkohol och Tax rapportering
  • Orderläggning
  • Fakturering och kreditering
  • Uppföljning av reklamationer och lagerjusteringar
  • Kontroll och översikt på internlager
Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av ekonomiarbete och du har en god förståelse i hela det ekonomiska flödet. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från ERP-systemet Microsoft Dynamics, men inget krav. Du har goda kunskaper i Excel och du talar svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper: Som person är du strukturerad, lösningsfokuserad, detaljorienterad, noggrann och driven. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.