Junior Account Manager sökes till nytt bolag i bilbranschen

Junior Account Manager sökes till nytt bolag i bilbranschen

Dina arbetsuppgifter

Vill du också vara med och förändra bilbranschen? Är du en driven säljare med stort kundfokus? Då har vi möjligheten för dig.

Som Junior Account Manager så kommer du ansvara för den absolut viktigaste kommunikationen vår kund har - den till deras potentiella & befintliga kunder och användare. De har över 1 200 bilanläggningar som använder deras tjänst och strävar efter högsta kundnöjdhet vid varje kontakt.

I rollen kommer du att lägga stor del av din tid på att sälja in deras palett av tjänster till nya & befintliga kunder. Du kommer också att supportera deras användare med sina funderingar. Allt som oftast pratar du också med deras kunder på telefon och det är även stort fokus på att lösa tekniska frågor, så du jobbar nära produktteamet för att utveckla lösningar.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av vår kund. Du arbetar i fina lokaler vid Hornstull.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta både rådgivande och säljande mot kunder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av service och/eller försäljning och vill ta nästa steg i din karriär. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och det är meriterande med ett tredje språk. Du har en hög känsla för service och motiveras av att hitta lösningar och nya vägar för att hantera uppkomna problem, du drivs av att vända en missnöjd kund och är van vid att arbeta med winback, upsell och cross sell.

Som person är du prestigelös, van vid att kavla upp ärmarna och hugger i där det behövs. Du uppskattar en arbetsplats där det är hög variation, ett engagerat- och hjälpsamt klimat och högt i tak. Det är självklart för dig att driva ditt arbete framåt självständigt och du strävar alltid efter att utvecklas.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Kundservice, Säljsupport, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervju.