Interim Finansiell Controller till IT-bolag i centrala Stockholm

Interim Finansiell Controller till IT-bolag i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vår kund står inför en spännande expansion och söker nu en Interim Finansiell Controller som kommer ansvara för Skandinaviens ekonomiteam samt ansvara för den dagliga ekonomin för ett par bolag inom koncernen.
Som Finansiell Controller kommer du ha en viktig nyckelposition där du kommer vara drivande i utvecklingen av det skandinaviska ekonomiteamet och samarbetet mellan länderna. Du kommer arbeta med att se över rutiner och processer samt arbeta med effektivitetsarbete och följa upp att rutiner och processer efterlevs. Vidare kommer dina arbetsuppgifter innebära följande:
  • Integrera nyförvärvade företag i ekonomisystemet
  • Driva förbättringsarbete
  • Finansiell rapportering & KPI-rapportering
  • Hantera regional revisionsprocess och ansvara för alla regionala efterlevnadsfrågor inklusive företagsbeskattning, anställda och försäljningsskatter
  • Förvaltningsrapportering inklusive månatlig rapportering, forecast, KPI-åtgärder, budgetar och långsiktiga planer.
  • Etablera och upprätthålla goda redovisningsprinciper i den skandinaviska organisationen och ekonomiteamet
Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som Finansiell Controller. Vidare har du mycket goda kunskaper i redovisning och en naturlig fallenhet för analysarbete. Meriterande med erfarenhet från tillväxtbolag. Du talar svenska och engelska obehindrat då koncernspråket är engelska.

Personliga egenskaper: Som person är du strukturerad, lösningsfokuserad, detaljorienterad, noggrann och driven. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.