Installationschef till Stockholm

Installationschef till Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi på 2Complete söker dig som letar nästa utmaning och vill axla rollen som Installationschef hos en av våra kunder. Som installationschef har du det övergripande ansvaret för installation av olika entrélösningar samt för installationssamordningar inom olika projekt. Du kommer även vara ansvarig för att leda det dagliga arbetet inom nyinstallation och modernisering inom regionen Uppsala, Stockholm, Linköping och Örebro. Du kommer säkerställa att kostnads-, tids- och kvalitetsmål uppnås enligt avtal. Som installationschef följer du upp entreprenaden inom installationsarbeten och deltar vid byggmöten och slutbesiktningar. Du kommer vara delaktig i att upprätta ekonomiska kalkyler och ansvara för ekonomiska nyckeltal, rutiner och arbetssätt.

I din roll kommer du ha daglig kontakt med företagets säljare, kunder och även tekniker som arbetar på fältet. Du kommer att ha ansvar för den interna personalen genom att arbetsleda dem i det dagliga arbetet. Det kommer att förekomma resor i tjänsten då det krävs att du är ute på de olika projekten i din region. Vi söker dig som vill arbeta heltid, kontoret ligger i norra Stockholm och det finns möjlighet till att arbeta hemifrån.

Din profil

Vi söker dig som varit projektledare och/eller arbetsledare gärna från byggbranschen eller från liknande branscher. Vi ser gärna att du har goda tekniska kunskaper och att du har erfarenhet av att läsa ritningar. Vi ser även att du har goda kunskaper kring lagar och regler inom detta område. Har du erfarenhet av installationssamordningsfrågor samt av kalkylering av installationsarbeten är detta meriterande. För att passa i rollen krävs det att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift och att du innehar B-körkort och goda datorkunskaper.

Vi söker dig som:
  • Är mål- och resultatinriktad
  • Har goda ledaregenskaper
  • Är strukturerad och har god administrativ förmåga
  • Gillar att skapa goda relationer och ge god kundservice
  • Är kommunikativ
  • Har mycket god samarbetsförmåga
  • Har hög nivå av affärsmannaskap
  • Är kvalitetsmedveten
Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Har du frågor, är det bara att höra av dig till ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Arbetsledare, Projektledare, Platschef, Servicechef
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället