Inkassohandläggare till bolag i tillväxtfas

Inkassohandläggare till bolag i tillväxtfas

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta på ett bolag i tillväxt som inkassohandläggare. Du har en bred roll där du arbetar med hela flödet från första påminnelsen till avslutat ärende. Det innebär bl.a. kravhantering, myndighetskontakter, handläggning av skuldsaneringsärenden, kontakt med gäldenärer samt avräkningar och utbetalningar till företagets kunder och besvara inkommande förfrågningar (över post/telefon/mail). Företagets växel är öppen 09:00-16:00. Arbetstiderna är vardagar 08:30-17:00.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som inkassohandläggare åtminstone 1-2 år. Du är en positiv och noggrann person som tycker om att jobba i en bred roll där du får ta mycket ansvar och är van att ha eget kundansvar. Du skriver och pratar svenska och engelska obehindrat.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 076-875 11 46 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 076 875 11 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag i tillväxtfas med kontor i norra Stockholm. Mer information om bolaget ges vid en eventuell intervju.