Inköpare med IT-inriktning till konsultbyrå

Inköpare med IT-inriktning till konsultbyrå

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill jobba i en varierande miljö, i kontakt med många olika branscher och organisationer, som inköpare inom IT på konsultbyrå.

Detta är möjligheten för dig som har tidigare erfarenhet av inköp inom IT och som vill jobba på en konsultbyrå som arbetar för att förstärka och komplettera deras kunders/uppdragsgivares organisation genom unika specialistkunskaper. Företaget hyr ut spetskompetens i form av anställda konsulter till sina uppdragsgivare, samt erbjuder IT- och helhetslösningar och vidareutbildningar.

Rollen som IT-inköpare ställer krav på arbete under eget ansvar och att självständigt driva processer mot IT-leverantörer. Du kommer att förhandla, upprätta och underhålla avtal med befintliga och nya leverantörer samt säkerställa att leverantörsbasen optimeras. Det är ditt ansvar att upprätta inköpsstrategier där det behövs och identifiera och driva förbättringsprojekt.

Denna tjänst är baserad i Stockholm, du utgår från uppdragsgivarens kontor. Detta är ett inledande konsultuppdrag via 2Complete, men för rätt person finns möjlighet till övertag till vår kund.

Din profil

Du som söker denna tjänst bör ha åtminstone 3-4 års erfarenhet av inköp av IT, det är även starkt meriterande om du har någon specifik branscherfarenhet. Du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom teknik eller ekonomi. Att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift är ett krav i denna tjänst.

Att arbeta i en roll som konsult ställer krav på lyhördhet, samarbets-, anpassnings- och leveransförmåga. Du behöver därför ha förmågan att snabbt sätta dig in i arbetet och se vad som behöver göras, samtidigt som du är flexibel och har ett konsultativt förhållningssätt. Du har god social kompetens och är serviceinriktad.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast via ansökningslänken då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 076-875 11 46 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 076 875 11 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges om företaget vid en eventuell intervju.