IP-Only söker en receptionist för ett föräldravikariat till kontoret i Stockholm

IP-Only söker en receptionist för ett föräldravikariat till kontoret i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Som receptionist hos oss har du möjlighet att vara stjärnan i kollegornas ögon genom ditt servicetänk och administrativa support. Du kommer ansvara för receptionen och våra externa ytor. Det innebär att du har ett helhetstänk kring service, representation och bemötande. Du är den som välkomnar våra externa besökare och först att besvara inkommande samtal till vår växel. Du ser till att kaffemaskiner, frukt och allmänna ytor är trevliga för både besökare och dina kollegor.

Förutom att vara ansiktet utåt och ansvara för våra externa ytor är du också en viktig stödfunktion internt. Våra anställda vänder sig till dig om de behöver hjälp med resebokningar, beställningar av kontorsmaterial och annat som dyker upp.

Vår fantastiska kollega Anne-Marie går på föräldraledighet efter sommaren och vi söker därför efter dig som vill fylla de stora skor hon lämnar efter sig. Vi behöver dig från senast 15e augusti 2018 och vikariatet är på 8-12 månader. Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholm och du kommer också få möjlighet att arbeta från vårt huvudkontor vid Uppsala Central.

Din profil

Som person utstrålar du service och uppfinningsrikedom. Du är flexibel, initiativtagande, noggrann och tålmodig. Du trivs med administrativa uppgifter såväl som att hjälpa både gäster och dina kollegor med frågor. Det är också viktigt att du trivs med att ta egna initiativ och tar ansvar för helheten. Vi gillar nya idéer och söker någon som vågar utmana och komma med egna förslag.

Du är självklart också servicemedveten och vi vill gärna att du har arbetat i något serviceyrke tidigare. Du kommer också använda datorn som ditt arbetsredskap, varför det är viktigt att du har god datorvana.

Vi vill att både du och våra kontor ska utvecklas och du kommer därför att vara schemalagd på både vårt Stockholmskontor och Uppsalakontor. Båda kontoren är centralt belägna vid respektive centralstation, men tonvikten i denna roll är på vårt Stockholmskontor.

Då vi verkar i en global bransch, är det viktigt att du är obehindrad i både svenska och engelska och bekväm att både tala och skriva båda språken.
Vill du vara spindeln i nätet i ett bolag i ständig rörelse? Trivs du när du kan göra det lilla extra och förgylla någons dag? Tycker du att service är genuint roligt och vill jobba i en miljö som ser individen och där stjärnor får lysa? Då hoppas jag att du passar på och söka denna tjänst! Om du har några frågor, tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 26 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IP-Only är en självständig, svensk Internet- och teleoperatör som främst riktar sig mot de mest krävande användarna av data- och telekommunikation. Det som gör oss unika är kombinationen av kraften hos ett utbyggt eget fibernät med effektiviteten från en renodlad modern teknik och den personliga servicen hos en mindre organisation. Idag finns vi över hela landet med huvudkontor i Uppsala.

IP-Only växer så att det knakar, vilket erbjuder en spännande och utvecklande miljö i en framtidsbransch. Vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet och du kommer ingå i ett toppteam med mycket humor. Vi sätter stor vikt vid personlighet och låter våra stjärnor växa!

För att bli nummer ett på nätinfrastruktur krävs det att man alltid kan leverera förstklassig service. Den första våra besökare möter är våra fantastiska receptionister. Vi söker nu dig som vill vara ansiktet utåt för Sveriges snabbast växande fibernät!