Head of Communication till vår kund inom bank och finans

Head of Communication till vår kund inom bank och finans

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en Head of Communication till vår kund inom bank och finans. I din roll rapporterar du till CMO och du har en Mediaanalytiker som rapporterar till dig. Dina främsta arbetsuppgifter är att analysera och utveckla vår kunds målgrupp och utveckla kommunikationskonceptet. Du tar del av studier och data samt tar fram olika koncept för varje målgrupp. I din tjänst har du ett nära samarbete med byrå, köper in media och följer upp strategier. Du ingår i det centrala marknadsteamet. Kontoret är beläget i centrala Stockholm.

Några av dina ansvarsområden:
  • Ta fram målgrupper
  • Utveckla kommunikationskoncept
  • Ta del av studier av kundinsikter
  • Ta fram olika marknadsföringskoncept för varje målgrupp
  • Välja marknadsföringskanaler och köpa in media
  • Följa upp strategier
Din profil

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med marknad och kommunikation strategiskt och operativt. Det är meriterande om du har jobbat i en liknande roll inom bank och finans. Du är van vid att sätta kreativa koncept, analysera data och följa upp resultat. Du har en kandidatexamen inom ekonomi/civilingenjör eller motsvarande och har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, lösningsfokuserad och trygg i att fatta beslut utifrån analys och data. Du har en naturlig fallenhet för siffror och analysarbete samt är kreativ i ditt arbete. Vi ser även att du är metodisk och strukturerad samt att du har ett öga för detaljer.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Head of Communication, Kommunikationschef, Marknadsföring, PR, Marknadsförare
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 076-8693058
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.