HR-specialist med fokus på tech-rekryteringar till vår kund inom bank och finans

HR-specialist med fokus på tech-rekryteringar till vår kund inom bank och finans

Dina arbetsuppgifter

Som HR-specialist med fokus på tech-rekryteringar ansvarar du för att attrahera, rekrytera och onboarda tech-kandidater. Du kommer vara delaktig i att ta fram strategier för hur man på bästa sätt attraherar samt rekryterar tech-kandidater för att sedan på bästa sättet få in dem i verksamheten. Du arbetar operativt med rekrytering, med bland annat att sätta kravprofil, screena kandidater, genomföra tester och hålla i intervjuer. Tillsammans med HR-teamet samt rekryterande chefer identifierar du rekryteringsbehov, genomför kvalitativa rekryteringsprocesser samt säkerställer att rätt kompetens och personlighet attraheras av företaget.

HR-avdelningen består i dagsläget av HR-ansvarig, två deltidsanställda Headhunters samt ytterligare en HR-specialist - business recruitments. Man arbetar med rekrytering primärt inom två olika affärsområden där respektive HR-specialist ansvarar för att attrahera samt rekrytera talanger inom sina affärsområden: business & tech. Du rapporterar till HR-ansvarig som är övergripande ansvarig för HR-funktionen men samarbetar även tätt med HR specialist - business recruitments för att sätta strategi för employer branding samt övergripande processer för rekrytering.

Exempel på arbetsuppgifter/ansvar:
  • Proaktivt rekryteringsarbete utifrån ett långsiktigt fokus på bolagets affär och behov.
  • Förbättring av befintliga rekryteringsprocesser och rutiner.
  • Löpande arbete med employer branding-satsningar för att stärka bolagets varumärke gentemot tech-kandidater.
  • Planera onboarding för nyanställda kollegor.
  • Andra HR-relaterade arbetsuppgifter.
Din profil

Vi söker dig som har minst 1,5 års arbetslivserfarenhet av rekrytering varav minst 1 års erfarenhet av tech-rekrytering. Du har ett genuint intresse för tech-rekrytering och vi ser att du har en Kandidatexamen inom personal och arbetsliv, ekonomi eller annan relevant inriktning

Som person är du inte är rädd för att lägga i en extra växel när det behövs, som brinner för att skapa resultat samt värdesätter professionalitet. Du är en person som värderar uppriktighet och både tar och ger feedback dagligen. Du arbetar löpande utifrån kritiska deadlines och motiveras av att alltid sträva mot högt uppsatta mål. Du matchar kandidater med rätt yrken och utmärker dig genom ditt intresse av att bygga relationer samt din förmåga att förmedla information på ett tydligt och engagerande sätt. Du ser vikten av att arbeta proaktivt och kreativt för att hela tiden hitta nya sätt att attrahera de bästa tech-kandidaterna.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: HR, Rekrytering, HR-specialist, Rekryterare, Tech-recruitment, Tech-rekrytering
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 076-8693058
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.