Gruppchef till kundservice i Solna Centrum

Gruppchef till kundservice i Solna Centrum

Dina arbetsuppgifter

Är du en given ledare som trivs i ett arbete med många kontaktytor? Motiveras du av att vara en del av ett bolag som är i en tillväxtresa? Då har vi rätt tjänst för dig.

Ownit Bredband söker en gruppchef till sin kundsupport. Dina primära arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att leda och coacha ditt team på 15 personer, inom kundservice och försäljning samt följa upp på både mål och nyckeltal. Du arbetar med att motivera ditt team och skapa engagemang i kundsupporten för att teamet och avdelningen ska erbjuda bästa möjliga service till kunden. Du erbjuds en trygg anställning hos Telenor Sverige och sitter i Telenors ljusa och moderna lokaler i Solna Centrum.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom kundservice eller annan serviceroll, gärna med en ledande befattning. Det är högt meriterande om du har arbetat inom teknisk kundservice eller med försäljning. Vidare ser vi att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vi söker en person som är strukturerad, lösningsorienterad samt med ett stort driv. Du är trygg i dig själv, i ditt ledarskap och du är duktig på att coacha samt motivera dina medarbetare. Vidare är du prestigelös som person och har ett högt driv och engagemang som smittar av sig på andra. Du drivs av kundvård och räds inte för att hjälpa andra hitta tekniken för att leverera bra kundmöten.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 - 875 11 46 eller Sarah.lindgren@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Sarah Lindgren
Telefon 076 875 11 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ownit levererar tv, bredband och telefoni till bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag. Vi ser fiber som det självklara valet av infrastruktur. Ownits vision är att erbjuda marknaden högkvalitativa bredbandstjänster i ett stabilt fibernät med en kundupplevelse i absolut världsklass.

Ownit grundades 2004 och ingår sedan 2012 i Telenor-koncernen. Detta gör att kunderna erbjuds det bästa av två världar - flexibiliteten och tillgängligheten som ett mindre bolag kan erbjuda kombinerat med ett av Sveriges mest utbyggda och stabila fibernät.

Ownit omsätter drygt 300 MSEK och har ca 100 medarbetare.