Gillar du nätverk och konfig? IP-Only Stockholm behöver dig!

Gillar du nätverk och konfig? IP-Only Stockholm behöver dig!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är mångsidig i ditt teknikintresse. Samtidigt inser du att du framöver gärna vill utvecklas inom nätverk, där du har en god grund att stå på. Du brinner även för att lära mer, speciellt inom Layer-2 och Layer 3. Du kommer att ingå i IP-Onlys Service Activation-team och ditt huvudfokus kommer att vara att se till att kundernas beställda tjänster blir rätt konfigurerade i nätet. Detta innebär att du har full access i IP-Onlys nät och ditt arbete är således mycket kvalificerat och viktigt. Oftast består våra ärenden av att konfigurera anslutningar, portar, routing och VLAN. IP-Only är dock en mångsidig leverantör som även levererar andra hosting- och datakom-tjänster. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med leveransavdelningen, såväl som med övriga tekniska avdelningar internt inom IP-Only och även tekniker ute på fältet.

Tjänsten är en del av en inledande konsultlösning.

Service Activation ingår i enheten Service & Quality Support som är en nystartad avdelning där du kommer att ha stora möjligheter att vara med och påverka. IP-Only sitter i nya fina lokaler i centrala Stockholm

Din profil

Vi tror att du har kunskap och intresse inom nätverk. Denna har du gärna genom en eftergymnasial teknisk utbildning, gärna inom nätverk, samt eget intresse och självlärande. Vi ser gärna att du har någon tidigare erfarenhet från IT-branschen, men det är inte ett krav. Du är bekväm med tekniken men vi förväntar oss inte att du är en stjärna från början. Vi tror att man med rätt inställning och fokus kan komma långt. I kombination med ditt tekniska kunnande är det lika viktigt att du är nyfiken och tycker om att tänka i nya banor. Bitvis är arbetet stressigt och din grupp hanterar dagligen många leveranser parallellt. Därför är det viktigt att du är lugn och trygg som person, och att du klarar av att stå stadigt även om det gungar lite omkring dig. Du har också vana att prioritera och att arbeta självständigt i en social miljö.

Är du rätt person med ett stort driv, engagemang och kundkänsla så finns det stora möjligheter att utvecklas i rollen. Kundernas säkerhet är viktig och därför behöver vi ett utdrag från belastningsregistret för denna tjänst.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Amlega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 08 445 43 44
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 apr 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på IP-Only älskar det fria och öppna Internet. Vi är telekomutmanaren som digitaliserar hela Sverige. Vår passion är såväl tekniken som människorna som gör allt möjligt. Hos oss får våra kunder personlig och nära service och du som medarbetare har möjlighet att verka i en organisation som ser individen och där du kan påverka. Vi växer så det knakar och i dagsläget är vi ca 500 medarbetare med huvudkontor i Uppsala och kontor i centrala Stockholm.