Fordonstekniker till Norrort

Fordonstekniker till Norrort

Dina arbetsuppgifter

Fordonstekniker sökes till en tillsvidareanställning!

Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta som fordonstekniker och har möjlighet att börja omgående.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar. Du kommer att arbeta i ett team som tillsammans utför felsökningar, reparationer och service av allt från personbilar till tyngre fordon. Det är viktigt att du drivs av nöjda kunder, du har högt affärssinne och du ser alltid till teamets bästa.

Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna varierar.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som fordonsmekaniker ser vi gärna att du har läst fordonsteknik på gymnasiet, har körkort B. Om du har körkort C och, eller har arbetat som fordonstekniker tidigare är detta högst meriterande. Eftersom du kommer att ha viss kundkontakt önskar vi att du behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är ansvarstagande, självgående och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som uppfyller följande kriterier:
  • Lösningsfokuserad
  • Strukturerad och ordningsam
  • Serviceminded
  • Stresstålig
  • Trivs att arbeta i grupp
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.