Flyttpersonal till centrala Stockholm

Flyttpersonal till centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning: Vill du arbeta som Flyttpersonal i centrala Stockholm? Då har vi tjänsten för dig, vi söker nu 5 pigga och glada personer som trivs att arbeta i team och har stark fysik då tunga lyft kan förekomma. Du kommer tillsammans med dit arbetslag att sortera, packa, slänga och förflytta kontorsmöbler och andra möbler från ett kontor till ett annat. Tjänsten kommer att starta under juni månad.

Arbetets omfattning: Tjänsten är på heltid, arbetstiderna är måndag till fredag 8-17

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som flyttpersonal krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Du trivs med att arbeta i grupp och är van vid att samarbeta. Det kommer krävas att du har god fysik då arbetet kan uppfattas som tyngre. Har du arbetat som flyttpersonal eller inom lager tidigare är detta meriterande. Vi kommer inför denna tjänst att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är driven, engagerad och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins,emily@2Complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om bolaget ges vid intervju