Flexibel servicetekniker sökes!

Flexibel servicetekniker sökes!

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi dig som vill arbeta som servicetekniker hos vår kund i Stockholm. Vår kund är en av de ledande huvudentreprenörerna i Europa, deras kunder är bland annat Prada, Adidas och Rituals. Företaget växer och söker därför dig som vill vara med och växa tillsammans med dem. Det är en heltidstjänst där du arbetar kl:8.00-17.00 måndag till fredag.

Som servicetekniker besöker du företagets kunder och utför reparationer, framförallt gällande belysningar, men också små reparationer som målning i butikerna. Det kan även förekomma olika servicearbeten och tekniska kontroller. Din arbetsregion blir norra och centrala Sverige där du utgår hemifrån.

Din profil

För att passa i rollen som servicetekniker ser vi att du har en positiv inställning, är hjälpsam och vänlig mot företagets kunder. Då stor del av ditt arbete kommer skötas självständigt krävs det att du är ansvarsfull och självgående. På företaget är det viktigt att alla respekteras för den de är och vi hoppas även att du föregår som ett gott exempel när det kommer till detta. Då din anställning innebär en del resande i Stockholmsregionen hoppas vi att du är flexibel och trivs med att arbeta på olika platser.

Det som krävs för tjänsten är följande:
  • Har B-körkort
  • Har en fullgjord utbildning som elektriker/tekniker i områden av elteknik
  • Har en hantverksskicklighet för olika arbetsuppgifter
  • Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta Emily Higgins på emily.higgins@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Drifttekniker, servicetekniker, tekniker
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget får du vid en eventuell intervju.