Finsktalande kundtjänstmedarbetare till vår kund

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till vår kund

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som talar finska och vill jobba hos vår kund i deras kundtjänst! Som finsktalande kundtjänstmedarbetare bistår du företagets kunder, men även dina kollegor, med högkvalitativ service inom allt från systemsupport, produktfrågor, försändelser och fakturafrågor över mail och telefon. Du tar ett helhetsansvar för att kunden får en bra kundupplevelse och ser vår kund som en god partner. Företagets kunder är allt från personalchefer, HR-strateger och direktörer vilket ställer krav på din servicenivå. Vår kund är ett företag i framkant inom strategisk HR med kunder världen över och du kommer att arbeta i en internationell miljö med härliga kollegor. Arbetstiderna är vardagar 8:00-17:00, med möjlighet till flextid.

Detta är en rekrytering där du anställs direkt av vår kund.

Din profil

Du tycker om att ha kundkontakt, har ett stort fokus på service och är en god kommunikatör som förstår kundens behov. Du kommer att jobba väldigt nära ditt team men måste samtidigt kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina ärenden. Du är en naturlig problemlösare som drivs av att hjälpa andra snabbt och effektivt. Dina främsta arbetsverktyg är dator och telefon vilka du har god vana av att hantera. Tempot i din roll varierar och du är van vid att hantera intensiva perioder likaväl som att ta initiativ till utvecklingsmöjligheter när arbetsbelastningen är lägre.

Du talar och skriver finska på modersmålsnivå och hanterar även svenska och engelska i tal och skrift.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Malin Ryholt på telefon 076- 875 11 46 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: kundservice, finska, finsk kundservice, finsk kundtjänst, finsk, kundtjänst, customer service, finnish
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 076 875 11 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om kunden ges vid intervju.