Finsktalande kundservicemedarbetare till bolag i centrala Stockholm

Finsktalande kundservicemedarbetare till bolag i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Talar du finska (och kanske även svenska)? Vi söker dig som vill arbeta i en roll med mycket personligt ansvar, där du hanterar inkommande samtal, mail och orderhantering på vår kunds finska kundserviceavdelning. Kundservicen har öppet vardagar 08:30-17:00 och växeln är öppen 09:00-16:00. En vanlig dag för dig börjar med att du går igenom mailkorgen för att hantera nya mail som inkommit, du administrerar även de ordrar som ska skickas vidare för beställning. När telefonen öppnar besvarar du samtal parallellt med att du fortsätter hantera mail och orderfrågor, så du bör vara en person som har bra struktur i ditt arbete.

Detta är en rekrytering där du anställs direkt av vår kund med en inledande provanställning på 6 månader. Vi ser gärna att du kan starta omgående i denna tjänst.

Din profil

Vi söker dig som är glad och positiv och tycker om att prata med andra. Du behöver vara en självgående person som tar ansvar för ditt arbete. Du ser och hör kundens behov och hjälper dem utefter bästa förmåga, samtidigt som du tar med dig förbättringsförslag tillbaka in i organisationen. Du är en teamspelare som gärna lyfter dina kollegor och hjälper till att sprida en positiv och berikande arbetsmiljö. Du kommer tillhöra ett team och ett bolag som gärna hittar på saker tillsammans vilket gör att du snabbt kommer lära känna dina kollegor och komma in i gemenskapen. Du bör ha mycket god datavana och får gärna tycka att det är kul att få arbeta med olika system och program och lära dig mer om dem.

Flytande finska i tal och skrift är ett krav i denna tjänst, kan du även svenska är detta meriterande.

Tycker du att detta låter intressant? Skicka i så fall in din ansökan omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på 076 875 11 46 eller malin.ryholt@2complete.se. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 076 875 11 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer utgå från vår kunds huvudkontor i centrala Stockholm. Mer information om vår kund ges vid en eventuell intervju.